Vyhledávání


Kontakt

Spáča
Olomouc City Crew

E-mail: deaddeath@seznam.cz

Godfarts (spain)

31.03.2009 14:24

Takže máme tu další interview se standartními otázkami tentokráté od Španělské uderky Godfarts.

1. Kdy jste začali hrát a kdy byl váš první koncert?

Myslím že jsme oficiálně začali v létě 2007 a náš první koncert byl na konci toho léta na malé stejdži v Barceloně. Byla to nejdelší show jakou jsme kdy udělali.

2. Řekni mi něco o členech.
Takže, první z nás Viktor hraje na basu a je nejstarší z kapely, Je mu 19, ale tento rok mu bude 20. Je nejvíc přátelský taky dost malí a je stále bláznivý. Studuje na univerzitě, dělá image a zvuk.
Oskar je zpěvák a kytarista. Nedávno měl 18. Myslím že je nejvíc euforickej a taky velmi optimistickej. Libuje si v sebevraždách a pořád skejtuje (smích.) Studuje uměleckou střední školu a pořád kreslí. Nenávidí školy..
Sergi (dvojče) měl nedávno 18, kyrara a křik. Je straigh edge, myslím že je hodně plachý a miluje jídlo (smích). Skejtuje a vždycky chodí pozdě. Se svým bratrem studuje uměleckou střední školu.
Ricard (brácha dvojčete) (bicí) je stejně starej...samozřejmě (smích). Je taky sXe. Občas je trošku pyšnej a taky skejtuje. Studuje to samý co jeho brácha.

3. Jakej byl váš nejlepší koncert a s jakou nejlepší kapelou jste hráli?
Nejlepší show.. možná ta naše poslední v listopadu jestli si dobře vzpomínám.. byla bláznivá. Lidi byly energický. Mám dobrý vzpomínky na ni.

4. Proč název Godfarts?
Haha dobrá otázka. Myslím že je to legrační jméno. Vždycky nám řekne jak to vlastně je, že všechny ty sračky o bohu (fakt nevěřím v boha) zahodit a nechat je být. Jestliže to všechno dělám pro toho kazatele. Tak jsme opravdu jeho čuráci (smích).

5. Které album preferujete?
To je jednoduchý!: Pennywise (stejnojemný název)

6. Jaké jsou vaše plány do budoucna?
Máme mnoho plánů. Děláme hodně věcí. Evropský turné, Nahrát nový album tenhle rok. A udělat turné po Kalifornii, sny (smích)..

7. A na závěr tradične. Chtěli byste vzkázat něco českým fanouškům?

Wou. My máme v česku fanoušky? (smích) Dobře tak řeknu vám, že doufáme že se vám líbi co děláme. A doufáme, že brzy budeme moci u vás zahrát nějaký koncerty. Bylo by to skvělí.
Pozdrav z Barcelony.